Date

02 Feb 2019
Expired!

Time

18:00 - 19:30

Cost

50 Kn

Tvoje Unutarnje Dijete i Ti

U ovoj radionici pomoći ću ti da se povežeš sa svojim unutarnjim dijetetom, te da napraviš (sljedeći) korak u razvijanju veze imeđu tebe i tvog unutarnjeg dijeteta.

Kao dijete nisi se mogla nositi s onim što je ponekad (ili stalno) bilo tvoje okruženje. Tako su se tvoja nevinost i predivna djetinja radost izmiješali s ranama i obranama koje si morala izgraditi da preživiš. Kao odrasla osoba, sada si dovoljno snažna da se pobrineš za svoje unutarnje dijete. Dođi pomoći svom unutarnjem dijetetu da iscjeli što trenutno može i da se njezina radost, zaigranost, spontanost, i ljubav preliju u tvoj (vaš) život.

Unutarnje Dijete

Unutarnje dijete je djevojčica koja živi u tebi. Djevojčica koja je možda nevino i radosno trčala za leptirima, sanjarila o vilama i zmajevima, cupkala po parkiću, pjevušila, radoznalo promatrala svijet oko sebe…, ispunjena iskonskom radočću. Ta radost sada želi biti dio tvog života. Ta nevinost želi biti dio tvog života. Ta ljepota i zaigranost žele biti dio tvog života.

Tvoje unutarnje dijete si ti kao dijete. Onda kada nisi razumjela zašto su ljudi grubi, zašto je netko viknuo na tebe, prekorio te, udario, onda kada si krivicu za to preuzimala za sebe jer si smatrala da nije moguće da krivica bude njihova, onda kada si čvrsto vjerovala u dobrotu ljudskog srca, koju si vidjela, a koja se ponekad kosila s ljudskim ponašanjem.

To je sve moglo dovesti do zbunjenosti, osjećaja srama, krivice, usamljenosti, tuge, osjećaja manje vrijednosti, manjka samopouzdanja (na raznim nivoima), želje za perfekcionizmom, prekoravanja same sebe…. I što šta drugoga.
Što god da ti se dogodilo ili događalo, koliko god to naizgled bilo malo ili veliko, nije bila tvoja krivica. Kada je dijetu učinjeno bilo što nažao, to nikada nije krivica djeteta. Nikada. Cilj rada s unutarnjim djetetom nije okrivljavanje drugih ili besmisleno rovanje po prošlosti. Dapače, cilj je jednoga dana moći oprostiti i prihvatiti svoja iskustva, te živjeti u sadašnjosti, punim plućima.

Rad s Unutarnjim Dijetetom

Proces rada s unutarnjim dijetetom vodim kroz otvaranje energetskog portala za komunikaciju između tebe i tvog unutarnjeg dijeteta, potpunu energetsku podršku tvom procesu, te vođenu vizualizaciju. Prostor u kojemu će se održati radionica bit će ispunjen iscjeljujućom energijom i ogromnim količinama ljubavi i podrške. Znaj da ako se prijavljuješ na ovu radionicu, spremna si biti tu za sebe, za svoje unutarnje dijete i pružiti mu ono što mu treba – pažnja, razumijevanje, sigurnost i ljubav. Sve ti to imaš i spremna si dati, tijekom radionice, i nakon radionice.

Ovo je izuzetno intimna i duboka radionica. Tijekom procesa rada s unutarnjim djetetom, moguće su intenzivne emocije, sjećanja, … Cilj nije proživljavanje trauma, nego produbljivanje tvoje svjesnosti i ljubav – davanje ljubavi djevojčici koja se osjeća zakočena s iskustvima s kojima se nije mogla nositi, kako bi ona, a tako i ti, mogle biti slobodne.

Prijave i pitanja

Na email: contact@brankavalcic.com

Detaljna lokacija i ostali detalji stižu onima koji su se registrirali na email par dana prije radionice.

 

~~~

Općenito o mojim radionicama

Radionice koje osmišljavam i vodim rezultat su više od dva desetljeća mojih vlastitih iskustava i učenja kako voliti sebe i živjeti u punoći svoga bića. One su intimne, duboke, moćne, i daju ti slobodu i osjećaj sigurnosti da dozvoliš sebi unutarnju transformaciju za koju si spremna. Tijekom radionica vodim te kroz nježne, fluidne pokrete tijela, svjesnost tvog daha, pozicije ruku, vizualizacije, i duboki rad na svim nivoima kroz mudrost tvog tijela, srca, i duha.

Smatram da je svačiji put jedinstven i da ne postoje standardna rješenja koja rade za sve ili većinu ljudi. Ja sam proučavala i koristila razne tehnike diljem svijeta, te ih, slušajući i vjerujući u mudrost svoga srca, modificirala da pašu meni. Tek tada sam uisitinu osjetila njihovu punu dobrobit. Na mojim radionicama doživjet ćeš transformaciju za koju si spremna, no nakon toga slijedi integracija tvoje transformacije u tvoj život, na način koji odgovara tebi. Zato te uvijek iznova pozivam da od onoga što ti ja ponudim preuzmeš i preoblikuješ za SEBE što god i na način na koji osjećaš da rezonira s tvojim srcem.

Raspored Radionica s Brankom kroz Zimu i Proljeće 2019

26. 1. Dozvoli si da se voliš još više (18-20 sati)
2. 2. Rad s unutarnjim dijetetom (18-19:30 sati)
16. 2. Poveži svoje srce i maternicu (18-20 sati)
23. 2. Drvo života (18-19:30 sati)
9. 3. Oslobodi divlju ženu u sebi (18-20 sati)
23. 3. Poveži se sa svojim vodičima (18-19:30 sati)
6. 4. Poveži se sa svojim darom samoiscjeljenja (18-19:30 sati)
13. 4. Otvori vrata svjesnosti blagostanja (18-19:30 sati)

~~~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *