Date

26 Jan 2019
Expired!

Time

18:00 - 20:00

Cost

70 Kn

Dozvoli si da se Voliš još Više

U ovoj radionici posebnu pažnju posvetiti ćemo svome tijelu i otvoriti se mogućnosti da se prihvatimo točno onakve kakve jesmo.

Voljeti Sebe

Naučiti voljeti sebe najdragocijeniji je dar koji si možeš pokloniti. Voljeti sebe nije nešto što se desi preko noći. Svaki korak k većoj ljubavi prema sebi,

  • pomaže nam otpustiti ono što nam više ne služi
  • dozvoljava nam suosjećanje i nježnost prema sebi – posebno kad bismo se inače sudile
  • donosi nam slobodu da se susretnemo takve kakve jesmo
  • uči nas autentičnosti
  • otvara nam srce
  • donosi nam sve veće i veće unutarnje ispunjenje.

Stare Obrasce smo Doktorirale

Ponekad smo svijesne kad smo oštre prema sebi. U lakšoj varijanti – joj trebala sam… da sam barem… mogla sam… U težoj varijanti – e baš sam glupa… kozo jedna… nikad ne ću naučiti… Poznato?? U bilo kojoj varijanti vrtimo misli i priče koje smo same sebi izvrtile u glavi već milijun puta o tome kako nismo dovoljno dobre.

Ponekad nismo svjesne da smo oštre prema sebi. Tada su nam neki od pokazatelja da smo oštre prema sebi bolovi u tijelu, osjećaj manje vrijednosti, silan trud da napravimo još više, frustracija, i sl.

Želim naglasiti da nema nikavog razloga da sad preuzimaš krivnju i za to (npr. joj, baš sam gruba prema sebi, koma!). Niti da kriviš nekoga drugoga. Ne, to nije poanta. Naša uvjerenja oblikuju odgoj, društvene norme, grupna podsvjest, linija predaka i mnogi drugi faktori, i to nam je korisno znati. A onda je na nama napraviti promijenu koju želimo.

Ako želiš nešto drugo…

Dopusti si da se voliš još više! Postani svoja najveća navijačica! Spoznaj koje su tvoje potrebe i dozvoli si da ih ispuniš! I vrati se svome tijelu!

Kada si se zadnji puta, ako ikada, uistinu divila svome vlastitom tijelu? Kada si samu sebe zadnji puta, ako ikada, tako nježno dodirnula da ti je srce zatitralo od dragosti? Kada si zadnji put, ako ikada, sebi napisala ili nacrtala ljubavno pismo? Kada si si zadnji put, ako ikada, uistinu dozvolila čuti nečiji kompliment?

Ova intimna radionica nudi ti mogućnost da učiniš predivan korak za samu sebe. I to ne zato što si to zaslužila (iako jesi!), nego samim time što si ti – TI, to je dovoljno da se voliš i štuješ, maziš i njeguješ. Osim predivnog iskustva, većinu toga što ćemo raditi, moći ćeš ponoviti sama kod kuće, kako bi nastavila produbljivati svoju vezu sama sa sobom – na način koji odgovara tebi!

Prijave i pitanja

Na email: contact@brankavalcic.com

Lokacija

Savica, Zagreb

Detaljna lokacija i ostali detalji stižu onima koji su se registrirali na email par dana prije radionice.

~~~

Općenito o mojim radionicama

Radionice koje osmišljavam i vodim rezultat su više od dva desetljeća mojih vlastitih iskustava i učenja kako voliti sebe i živjeti u punoći svoga bića. One su intimne, duboke, moćne, i daju ti slobodu i osjećaj sigurnosti da dozvoliš sebi unutarnju transformaciju za koju si spremna. Tijekom radionica vodim te kroz nježne, fluidne pokrete tijela, svjesnost tvog daha, pozicije ruku, vizualizacije, i duboki rad na svim nivoima kroz mudrost tvog tijela, srca, i duha.

Smatram da je svačiji put jedinstven i da ne postoje standardna rješenja koja rade za sve ili većinu ljudi. Ja sam proučavala i koristila razne tehnike diljem svijeta, te ih, slušajući i vjerujući u mudrost svoga srca, modificirala da pašu meni. Tek tada sam uisitinu osjetila njihovu punu dobrobit. Na mojim radionicama doživjet ćeš transformaciju za koju si spremna, no nakon toga slijedi integracija tvoje transformacije u tvoj život, na način koji odgovara tebi. Zato te uvijek iznova pozivam da od onoga što ti ja ponudim preuzmeš i preoblikuješ za SEBE što god i na način na koji osjećaš da rezonira s tvojim srcem.

Raspored Radionica s Brankom kroz Zimu i Proljeće 2019

26. 1. Dozvoli si da se voliš još više (18-20 sati)
2. 2. Rad s unutarnjim dijetetom (18-19:30 sati)
16. 2. Poveži svoje srce i maternicu (18-20 sati)
23. 2. Drvo života (18-19:30 sati)
9. 3. Oslobodi divlju ženu u sebi (18-20 sati)
23. 3. Poveži se sa svojim vodičima (18-19:30 sati)
6. 4. Poveži se sa svojim darom samoiscjeljenja (18-19:30 sati)
13. 4. Otvori vrata svjesnosti blagostanja (18-19:30 sati)

~~~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *