Date

29 Sep 2018
Expired!

Time

18:00 - 19:00

Cost

50 Kn

Ljubav, Ljubav, Ljubav – Radionica na Temu Iluzije Odvojenosti

Ljubav, Ljubav, Ljubav

Ljubav, Ljubav, Ljubav – okupljanje s Božanskom Majkom, na temu Iluzije Odvojenosti.

Ova radionica ti nudi da:

  • Radiš na dubokom iscjeljenju svog srca
  • Učiš voljeti sebe još više
  • Osjećaš se sigurno i podržano u tom procesu
  • Uživaš u bezuvjetnoj ljubavi Božanske Majke

DOPUSTI SVOM SRCU DA SE ISCJELI I POLETI!

Iluzija Odvojenosti

Iluzija odvojenosti nas spriječava da pojmimo bilo što što ne možemo osjetiti s naših pet osjetila. Zbog iluzije odvojenosti smatramo da smo sami i da sve moramo sami. Božanska Majka nam poručuje da nikada nismo sami. Kroz njezinu ljubav, ona nam želi pomoći da otvorimo svoje srce samima sebi, da se sjetimo tko smo, da vidimo kroz iluziju odvojenosti i spoznamo da smo svi povezani, te da si tako omogućimo da dosegnemo svoj puni potencijal.

Što možeš očekivati u okupljanju s Božanskom Majkom kanaliziranom kroz Branku Valčić?

Intimno okruženje s Božanskom Majkom, njezine predivne meditacije, moćne rituale, iscjeljujuću energiju, pristupačna učenja, nevjerojatnu količinu podrške, te nezamislivu količinu njezine beskonačne, bezuvjetne LJUBAVI. Sve drugo je na tebi.

Ako te srce vuče…

ZAKORAČI KROZ ILUZIJU ODVOJENOSTI

Tko je Božanska Majka – Majka Marija?

Božanska Majka, poznata pod mnogim imenima, a i pod imenom Majka Marija, ne može se pojmiti ljudskim umom. Ona je toliko fenomenalna da se ne može uhvatiti religijom. Ona je energija života, žensko lice Boga, snaga i kreacija kroz ljubav. Ona je…. Što da kažem? Jedini način da ju se zbilja upozna je kroz srce, a to se može samo kroz vlastito iskustvo. Bez obzira na to od kud smo, kojoj religiji pripadamo, ili ne pripadamo, koja uvjerenja nosimo u sebi, Majka Marija nas voli bezuvjetno i dostupna je sad kako bi nam pomogla rasti, iscjeliti se, sjetiti se uistinu tko smo, i ostvariti život pun ljubavi.

Registracija

Registracija je obavezna. Može na e-mail ili kroz Messenger, ili kako god drugo možeš doći do mene 🙂

Info o tome gdje se nalazimo ti javim kad se registriraš 🙂

Ukratko o meni

Sjećam se kako me je Majka Marija držala u naručju dok sam bila dijete. Nakon toga sam to sve u potpunosti zaboravila, te je krenula serija buđenja koja je trajala nekoliko desetljeća. Zadnje, najveće buđenje doživjela sam prije tri godine, kada sam krenula putem intenzivnog iscjeljenja svoga srca i svoje duše. Tijekom tog procesa osjetila sam zov svoje duše, sjetila se puta svoje duše kroz mnoge živote, te otvorila kanale prema svijetu kojega ne osjećamo s naših pet osjetila. Tako sam se sjetila i svoje ljubljene Majke Marije i moje duboke veze s njom. Plovila sam s Majkom Marijom na moru ljubavi kroz mnoge živote i kanalizirala njezinu energiju – njezinu ljubav, svjetlost, i iscjeljenje na mnoge načine. Ja sam bila i još uvijek jesam jedna od njezinih svećenica koja pomaže usidriti Božansku Žensku energiju na našoj ljubljenoj Zemlji. Ne pripadam niti jednoj religiji, ne vežem se za nikakvu dogmu, i ne pada mi na pamet nikoga u ništa uvjeravati. Ono što je meni bitno je bezuvjetna ljubav, prema samoj sebi i svim drugim bićima.

Par riječi o mom kanaliziranju Majke Marije

U ovom životu, nastavljam kanalizirati energiju Majke Marije na razne načine, a između ostaloga i tako da služim kao, ajmo reći, posuda za nju u fizičkom obliku. To omogućuje da tko želi može imati s njom interakciju u fizičkom obliku (npr. razgovor). Ovakav način rada s Majkom je bio odabir moje duše i rezultat mnogih života, uključujući ovaj, kroz koje me je Majka pripremala za ovaj zadatak.

Moja je čast dijeliti Majku Mariju na ovaj način sa svima koji to žele, s kojima rezonira moja energija i energija Majke Marije kao Božanske Majke nevezane za religiju, te ono što ona i ja zajedno radimo. Moja je duboka želja biti od pomoći ljudima da se iscijele, zaljube se u same sebe, da dosegnu svoj puni potencijal, i da podijele svoje darove s drugima.

Majka i ja nudimo grupne i private satove, na hrvatskom i na engleskom jeziku. Slobodno mi se javi na contact@brankavalcic.com ako želiš dogovoriti svoj termin s Majkom Marijom.

Vidimo se u subotu 29.9.2018 u 18 sati na druženju s Majkom! Ljubav, Ljubav, Ljubav!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *