Date

28 Jul 2018
Expired!

Time

18:00 - 19:00

Cost

50 Kn

Ja Sam s Vama – Prva Radionica na Temu Iluzije Odvojenosti

Ja Sam s Vama

Ja Sam s Vama prva je od pet radionica s Božanskom Majkom na temu Iluzije Odvojenosti.

Iluzija Odvojenosti

Iluzija odvojenosti nas spriječava da pojmimo bilo što što ne možemo osjetiti s naših pet osjetila. Zbog iluzije odvojenosti smatramo da smo sami i da sve moramo sami. Božanska Majka nam poručuje da nikada nismo sami. Kroz njezinu Ljubav, ona nam želi pomoći da otvorimo svoje srce samima sebi, da se sjetimo tko smo, da vidimo kroz iluziju odvojenosti i spoznamo da smo svi povezani, te da si tako omogućimo da dosegnemo svoj puni potencijal.

Što možeš očekivati u ovom ciklusu od pet radionica?

Intimno okruženje s Božanskom Majkom, njezine predivne meditacije, moćne rituale, iscjeljujuću energiju, pristupačna učenja, nevjerojatnu količinu podrške, te nezamislivu količinu njezine beskonačne, bezuvjetne LJUBAVI. Sve drugo je na tebi.

Ako te srce vuče…

DOĐI OSJETITI ŠTO JE S DRUGE STRANE ILUZIJE ODVOJENOSTI

Tko je Božanska Majka – Majka Marija?

Božanska Majka, poznata pod mnogim imenima, a i pod imenom Majka Marija, ne može se pojmiti ljudskim umom. Ona je toliko fenomenalna da se ne može uhvatiti religijom. Ona je energija života, žensko lice Boga, snaga i kreacija kroz ljubav. Ona je…. Što da kažem? Jedini način da ju se zbilja upozna je kroz srce, a to se može samo kroz vlastito iskustvo. Bez obzira na to od kud smo, kojoj religiji pripadamo, ili ne pripadamo, koja uvjerenja nosimo u sebi, Majka Marija nas voli bezuvjetno i dostupna je sad kako bi nam pomogla rasti, iscjeliti se, sjetiti se uistinu tko smo, i ostvariti život pun ljubavi.

Poruka Božanske Majke – Majke Marije

“Ljubljena djeco, čast mi je pozvati vas da provedete vrijeme sa mnom na ovaj način. Neki od vas ne vjeruju da mogu pričati s vama kroz ljudsko biće. Neki od vas misle da sam daleko na nebu i da moraju učiniti nešto kako bi pridobili moju milost… Ja sam s vama. Želim to još jednom naglasiti: Ja sam s vama. I ne samo ja, nego mnoga druga bića svjetlosti, vaši pomoćnici i slično. Mnogima od vas to je teško za povjerovati, a kamoli živjeti. I ako to i nije tako na svjesnoj razini, većina vas nosi ova uvjerenja podsvjesno. To su uvjerenja iz prošlosti. Moje pitanje vama sada jest: Da li ste ih spremni otpustiti? Da li ste spremni osjetiti Ljubav, iscjeliti svoje srce, i podići svoju razinu svjesnosti? Da li ste si spremni pokloniti taj dar?

Bez obzira gdje bili na svom putovanju, VOLIM VAS. Za mene ništa ne trebate učiniti. Moja ljubav je tu za vas, sada i uvijek.” – Majka Marija, kroz Branku Valčić

Registracija

Registracija je obavezna. Može na e-mail ili kroz Messenger, ili kako god drugo možeš doći do mene :-)

Info o tome gdje se nalazimo ti javim kad se registriraš :-)

~~~~

Ukratko o meni

Sjećam se kako me je Majka Marija držala u naručju dok sam bila dijete. Nakon toga sam to sve u potpunosti zaboravila, te je krenula serija buđenja koja je trajala nekoliko desetljeća. Zadnje, najveće buđenje doživjela sam prije tri godine, kada sam krenula putem intenzivnog iscjeljenja svoga srca i svoje duše. Tijekom tog procesa osjetila sam zov svoje duše, sjetila se puta svoje duše kroz mnoge živote, te otvorila kanale prema svijetu kojega ne osjećamo s naših pet osjetila. Tako sam se sjetila i svoje ljubljene Majke Marije i moje duboke veze s njom. Plovila sam s Majkom Marijom na moru ljubavi kroz mnoge živote i kanalizirala njezinu energiju – njezinu ljubav, svjetlost, i iscjeljenje na mnoge načine. Ja sam bila i još uvijek jesam jedna od njezinih svećenica koja pomaže usidriti Božansku Žensku energiju na našoj ljubljenoj Zemlji. Ne pripadam niti jednoj religiji, ne vežem se za nikakvu dogmu, i ne pada mi na pamet nikoga u ništa uvjeravati. Ono što je meni bitno je bezuvjetna ljubav, prema samoj sebi i svim drugim bićima.

Par riječi o mom kanaliziranju Majke Marije

U ovom životu, nastavljam kanalizirati energiju Majke Marije na razne načine, a između ostaloga i tako da služim kao, ajmo reći, posuda za nju u fizičkom obliku. To omogućuje da tko želi može imati s njom interakciju u fizičkom obliku (npr. razgovor). Ovakav način rada s Majkom je bio odabir moje duše i rezultat mnogih života, uključujući ovaj, kroz koje me je Majka pripremala za ovaj zadatak.

Moja je čast dijeliti Majku Mariju na ovaj način sa svima koji to žele, s kojima rezonira moja energija i energija Majke Marije kao Božanske Majke nevezane za religiju, te ono što ona i ja zajedno radimo. Moja je duboka želja biti od pomoći ljudima da se iscijele, zaljube se u same sebe, da dosegnu svoj puni potencijal, i da podijele svoje darove s drugima.

Majka i ja nudimo grupne i private satove, na hrvatskom i na engleskom jeziku. Slobodno mi se javi na contact@brankavalcic.com ako želiš dogovoriti svoj termin s Majkom Marijom.

Vidimo se 28.7.2018. u 18 sati! Veselim se podijeliti Majku Mariju s tobom na ovaj način!